Rohkema info nägemiseks:

OPTIC LINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 518; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OPTIC LINE OÜ kohta arvamuslugu!"

OPTIC LINE OÜ hetkeolukord

Juba 518 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Optic Line oli asutatud 2006. aasta alguses ning on Speck Pumpen Walter Speck GmbH & Co. KG ametlik esindaja Eestis. Ettevõtte põhitegevus on tööstuslikuks kasutamiseks pumpade ja kompressoride tarnimine otse Saksamaa hankijatehasest. Ettevõtte peamised prioriteedid: - pikaajalised ja vastastikku kasulikud suhted kõigi klientidega; - kauba kohaletoimetamise tingimuste täitmine; - läbipaistvus, avatus ja individuaalne lähenemine suhetes iga partneriga; - klientide tähelepanu ja valmisolek vastastikku kasulikuks koostööks.

Tänu välispoliitika mõjule muutus ettevõtte peamine turg. Senise peaturuna olev Venemaa moodustas aruandeaastal vaid 30% kogu ekspordist, mida ümbersuunati Kasahstani (50%) ning Türgi (20%) poole. Samuti hakkas ettevõte kaupu rohkem müüma ka Eestisse ning EL-sse.oma

Kodumaine käive viiekordistati võrreldes eelmise aastaga.

OÜ Optic Line ei oma välisriigis registreeritud filiaale. Uurimis- ja arengutegevuse projekte ning nendega seotuid väljaminekuid aruandeaastal ei olnud. Juhatus koosneb kahest inimesest. Ühelegi juhatuse liikmele 2022. aasta jooksul erisoodustusi ei võimaldatud. Dividendidena maksti välja OÜ Optic Line omanikule 2 420 eurot.

Tuleval aastal kavatseb Optic Line OÜ jätkata oma traditsioonilist äritegevust.

OPTIC LINE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.